Ansøgning om støtte til OL-kandidater

Ansøgningen er først godkendt til videre behandling i Roskilde Kommune, når du har trykket "Indsend".

Ansøgningsproces

Der er ansøgningsfrist 15. august.

Møder med ansøgere afholdes primo september. Ansøgere får besked efter Elite- og Talentrådets 3. møde, der ligger i efteråret. Midler overføres kort herefter. Officielt uddeles midlerne ved Roskilde Idræts Unions idrætsfest i februar.

Personoplysninger

Vi beder om dine oplysninger, for at kunne behandle og vurdere om I skal modtage støtte. Når du udfylder og sender denne ansøgning til os, bekræfter du samtidig, at vi gerne må registrere de oplysninger, du selv har tastet ind. Vi opbevarer dine oplysninger i vores IT-system, så længe de er relevante for behandlingen af din sag og de efter lovgivningen skal opbevares i kommunen. Læs hele oplysningspligten her. http://roskilde.dk/sites/default/files/fics/publ_imported/2880897.PDF.

Senest opdateret

03.07.2019