You are here

Elev i talentklasse

Her kan du læse om dagligdagen som elev i talentklasserne.

Som elev i en talentklasse vil du komme til at gå på Himmelev Skole, og have nogle fag sammen med de andre klasser på samme årgang. Du vil have samme antal timer som de øvrige 7. , 8. eller 9. klasser på Himmelev Skole, men har fire ekstra lektioner i form af morgentræningen

Det er væsentligt for skolen, at talentklassen får en struktureret og sammenhængende hverdag, når du som elev får øget den mængde af tid, du bruger på idræt. Derfor er en af skolens lærere ansat som skolekoordinator for talentklasserne.

Alle elever vil en gang om året blive videofilmet som led i at lave en biomekanisk og funktionel screening. Dette sker i samarbejde med Fysiocenter Roskilde, og eleven vil modtage en grøn, gul eller rød rapport.

Fakta om Himmelev Skole

Himmelev Skole er en af Roskildes 18 folkeskoler, beliggende i den nordlige del af kommunen. Skolen er tre/fire-sporet med 60 lærere og ca. 810 elever fordelt på 34 klasser fra børnehaveklasse til 9. klasse.

Fakta om talentklasserne

Talentklasserne i Himmelev startede op i skoleåret 2010/11 med den første talentklasse, 7. T., og i 2011/12 blev ordningen rullet ud til hele udskolingen. 

Senest opdateret

05.03.2019